Loading Events
X Investor Series Mobility Investor Conference

X Investor Series: Mobility Investor Conference (on Zoom)

Dec 16, 2020 9:00 am - 3:00 pm

X Investor is a new global virtual venture conference series connecting primarily Silicon Valley-based angel investors, venture capitalists, corporate VCs, technology transfer professionals, university researchers, incubators, and premier service providers, with senior executives of venture backed, emerging and early stage companies. Whether you are an investor seeking access to new deals, or founder and/or CEO of a new venture looking for funding, visibility and growth, X Investor Conference Series is a conference series you won’t want to miss.

Mobility Investor Conference is the third conference in the X Investor conference series, and the most exciting Mobility Investor conference to bring together active investors in top mobility startups. It is organized by Epic Events based in San Francisco, CA. The speaker lineup features prominent and up-and-coming mobility investors and founders.

This is a virtual event, and you will be able to join us online from the comfort of your own home to learn from the greatest minds in mobility startup investing. You’ll hear what is top of mind for mobility investors and network with a global community of fellow mobility pioneers, and leverage the best part of a COVID-induced virtual world: being able to connect with and hear from your esteemed peers where distance is no longer relevant!

AutoVision News Icon

Join the ADAS Insiders

Join other industry experts in the AutoVision News ADAS Insiders Community today for early and exclusive access to industry news, events, business directory, and much more.

Your data is safe with us. Read our Privacy Policy for more details.

Want to Pitch?

If you want to present at this event, please purchase the appropriate Pitching Startup ticket and submit your application here: https://bit.ly/3bgiDtK.

Conference Breakdown

Starting at 9:00 AM PDT, Mobility Investor Conference will be broken up into three sections with two 15-minute breaks and one 30-minute lunch break. Our keynote speakers will receive 15 minutes each to share their most impactful insights. We will end the event with an exclusive 45-minute VIP Virtual Networking Session (must purchase ticket with VIP).

Agenda (All Times In PDT)

9:00 am – Opening Remarks

9:05 am – Investor Panel (30 min)

9:30 am – Pitch (1 hr)

10:30 am – Break (15 min)

10:45 am – Pitch (1.5 hr)

12:15 pm – Break (30 min)

12:45 pm – Investor Panel (30 min)

1:15 pm – Pitch (1 hr)

2:15 pm – VIP (45 min)

Register Here

Share This Event

4606469
DD
days
HH
hours
MM
min
SS
sec

Details

Date:
December 16
Time:
9:00 am - 3:00 pm PST
Cost:
$49.99
Event Category:
Website:
View Website →

Organizer

Epic Events
Email:
hi@daringlyepic.com
Website:
https://daringlyepic.com/

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Stay up to date!
Subscribe to our newsletter to stay up to date on all the latest ADAS news in the industry:

Your info is safe with us. Read our Privacy Policy for more details.